Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

MAITT NEMZETI KONGRESSZUSA, MAITT TOVÁBBKÉPZŐ NAP, ANESZTEXPO 2021
2021. NOVEMBER 15-17.
Siófok, Hotel Azúr


A tagok részére megállapított kedvezményes részvételi díjat csak akkor veheti igénybe, ha tagdíjegyenlege nem mutat hátralékot!

Fizesse be tagdíját onlineTisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!
„civilizációnak jót tesz, ha vannak olyan csoportok, amelyek vállalják a kockázatokat, mert a sikeresek előre mozdítják a civilizációt”
Prof. James H. Fallon
Gál János

TISZTELT KOLLÉGÁK! KEDVES VENDÉGEINK!

A Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság szervezésében 2021-ben rendhagyó módon, november 15. hétfő- 17. szerda között kerül sor az aneszteziológia és intenzív terápia területén, Magyarországon a legnagyobb számú szakembert mozgósító kongresszusunk 49. alkalommal történő megrendezésére.
A világjárvány számos területen és szempontból felül- és átírta azéletünket, szakmánkat pedig az eddig tapasztalt egyik legnagyobb kihívás elé állította. Ahogy a fenti idézet is utal rá a változások, korlátjaink feszegetése, az azokhoz történő dinamikus alkalmazkodás és a felmerülő nehézségek megoldása ugyanakkor jelentős fejlődés lehetőségét rejtik. Szakmánk pedig maximálisan helyt állt és ugrásszerű fejlődésen ment át az elmúlt időszakban. A jelentős mértékben felhalmozódó új tudásanyag persze nem csak a világjárványnak a következménye, hiszen a fejlődő diagnosztika, a kórélettani ismeretek bővülése során felfedezett új terápiás lehetőségek a szakágak fragmentálódásához, szubspecialitások kialakulásához vezetnek. Az aneszteziológia és intenzív terápia ugyanakkor minden szakterület és szubspecialitás részéről fogadja a sokszor kritikus állapotú betegeket. Ilyen mennyiségű, bővülő ismeret alkalmazása viszont folyamatos képzést, hálózatépítést és hálózatban dolgozást tesz szükségessé.

A kongresszus strukturált tematikája tehát a fenti gondolatsornak megfelelően került összeállításra:
A COVID-19 során megszerzett új tapasztalatokat megbeszélésére három szekció áll rendelkezésre.

Az aneszteziológia területén idén a reflektorfény a perioperatív problémák, a kimenetel megítélését segítő eljárások, a transzplantáció és a perioperatív fájdalom kérdésére irányul. Külön tematikus szimpóziumokkal színesítik a programot az Egynapos Sebészeti Társaság, a MAITT Haemostasis Szekciója és a MAITT Fájdalomcsillapítási Szekciója.

Az intenzív terápia területén a speciális lélegeztetési kérdések, a neurointenzív terápia, a pro-con viták, a társszakmákkal határterületi kérdések és az infektológia kap kiemelt hangsúlyt.

Workshopok keretében gyakorolhatunk vagy ismerkedhetünk az újdonságokkal a haemodinamika és a MAITT Légútbiztosítási Szekció szervezésében a légútbiztosítás és a nehézlégút témák területén.

A szakmai képzés, fejlesztés célját szolgálják a képzés-fejlesztés, szakmapolitika szekciók, valamint a szakápolói fórum. Fiatal kollégáink segítése és motiválása a célja a hagyománnyá vált "Fiatalok tudományos szekciója, Boros-Wittek előadások" blokknak.

A szakmán belül elért kiemelkedő teljesítményéért idén is köszönetet mondunk két kiemelkedő szaktekintélynek a Boros Mihály és Pro Anesthesia előadások keretében.

A személyes találkozás, a hagyományos kongresszusi légkör, a minőségi képzési időt követő értékes kikapcsolódás, és a hangulatos kongresszusi esték lehetőségét a Convention Kft megszokott, kiváló szervezése és a Hotel Azúr**** Balaton-parti kellemes környezete biztosítja.

Bízva abban, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi majd a régóta várt személyes találkozást, szeretettel várunk mindenkit Siófokon!

Gál János, MAITT elnöke

KONGRESSZUS INFORMÁCIÓK

A MAITT Nemzeti Kongresszusa és Továbbképző Napok - ANESZTEXPO 2021 rendezvénnyel kapcsolatos minden információt a szervező Convention Budapest Kft. oldalain találhat meg.

ABSZTRAKT BEKÜLDÉSE


Absztrakt beküldési határidő: 2021. október 15-ig meghosszabbítva.

A MAITT Nemzeti Kongresszus és Továbbképző Napok - ANESZTEXPO 2021 rendezvényre
az absztraktok beküldése a szervező Convention Budapest Kft. oldalán tehető meg:

KAPCSOLAT

A kongresszus elnöke

Gál János
a MAITT elnöke

A tudományos programmal kapcsolatos információ

Fülesdi Béla
DE AOK AITT
E-mail: fulesdi@med.unideb.hu
Telefon: (+36 52) 255 347

Kongresszussal kapcsolatos információk

Általános információ, kiállítás, szponzoráció

Bokker Tamás
E-mail: tbokker@convention.hu

Regisztráció, absztraktok

Kántor Nikolett
E-mail: nkantor@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1145 Budapest, Besnyői utca 13., 1. emelet,
Telefon: (+36 1) 299-0184, (+36 1) 299-0185, +36 (1) 299-0186
Fax: (+36 1) 299-0187
Web: www.convention.hu

Kongresszus helyszíne

HOTEL AZÚR, SIÓFOK
8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C.
Telefon: (+36 84) 501-400
Fax: (+36 84) 501-427
E-mail: info@hotelazur.hu
www.hotelazur.hu
GPS koordináták: É 46 54 , K 18 02

JELENTKEZÉS A RENDEZVÉNYRE

A tagok részére megállapított kedvezményes részvételi díjat csak akkor veheti igénybe, ha tagdíjegyenlege nem mutat hátralékot!

Fizesse be tagdíját online

Kedvezményes jelentkezés határideje:
2021. október 1.

Regisztráció MAITT tagok
és belépni szándékozók részére
Jelentkezés a kongresszusra

Amennyiben bejelentkezési adatait elfelejtette, kérjük írjon a webtamogatas@maitt.hu
e-mail címre vagy használja a
felhasználói jelszó emlékeztetőt!

Amennyiben a Társaság tagja szeretne lenni kattintson ide és a megnyíló oldalon olvasható tájékoztatást szerint kérje felvételét a Társaságba!

Regisztrációját e-mailben rövid időn belül visszaigazoljuk, azonban az MAITT tagsági viszony létrejöttéről a Társaság külön levélben értesíti.

A konferenciára CSAK a visszaigazoló levélben megerősített felhasználó névvel és jelszóval történő bejelentkezést követően tud regisztrálni.

Regisztráció szakdolgozók
és nem MAITT tagok részére
Jelentkezés a kongresszusra
NEM MAITT TAGOKNAK

Megkezdett jelentkezés folytatása, módosítása

A nem MAITT tagok és a szakdolgozók regisztrációja a www.convention.hu oldalon keresztül lehetséges