MAKIT - VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS - JELÖLÉSSEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság

2019.04.25.
[ makit.hu ]

MAKIT VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS
JELÖLÉSSEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


2019-ben a MAKIT jelenlegi Vezetőségének mandátuma lejár, az új Vezetőség megválasztása a május 10-ei Közgyűlésen történik.
A Társaság Alapszabályának megfelelően az Elnökre, Főtitkárra, Kincstárnokra, 2 Titkárra és a Vezetőségi Tagokra írásban kell előzetesen javaslatot tenni.

A javaslattételhez kapcsolódóan az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmet:
• Egy adott tisztségre való ajánlás egyúttal ajánlásnak minősül a vezetőségi listára is. A közgyűlésen a választások első köre a tisztségviselőkre vonatkozik, majd ezt követően történik a szavazás a további 15 vezetőségi tagra. Amennyiben egy adott személyt megválaszt a közgyűlés egy tisztségre, úgy ki kell húzni a nevét a 15 fős vezetőségi listás szavazólapról, mivel a tisztsége által automatikusan vezetőségi tag lett.
• A javaslattételnél nem kell minden posztra jelöltet javasolni, illetve kevesebb név is szerepelhet a listán, ettől még érvényes a jelölés.
• Egy jelölőlapon maximum 20 név szerepelhet (beleértve a tisztségekre jelölhető 5 főt), amennyiben több név szerepel rajta, úgy érvénytelen a jelölés.

A javaslatot írásban elektronikus vagy postai úton kell a MAKIT címére eljuttatni 2019.04.30-ig.
E-mail cím: titkarsag@makit.hu; Postacím: 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond út 22.

Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika C épület.
Az e-mailben, illetve a borítékon a beküldő személyét egyértelműen jelölni kell. A be nem azonosítható beküldőtől származó javaslatokat a Jelölő Bizottság nem tudja figyelembe venni.

További információk és a jelenleg aktív tagok névsora, illetve a jelölőlap IDE KATTINTVA érhető el.
TARTALOM
Web-rendszer - kizárólag regisztrált felhasználóink számára elérhető szakmai információkkal, friss hírekkel, interaktív szolgáltatásokkal.
[ Kattintson ide ]


Tagsági adatok, tagdíj - tagjaink Web-rendszeren keresztül bármikor módosíthatják adataikat, ellenőrizhetik tagdíj fizetési állapotukat.[ Kattintson ide ]