Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Figyelem!

A megtekinteni kívánt tartalom archív.

Felhívás ESCP kérdőív kitöltésére Pilonidalis betegségben, Crohn-os perianalis fistulában, valamint végbélrákban szenvedő betegek ellátásáról

A hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2023.07.31.

MST

Az ESCP rövid, kb. 10 perc alatt kitölthető kérdőívet dolgozott ki a "Pilonidalis betegségben", "Crohn-os perianalis fistulában", valamint "végbélrákban" szenvedő betegek számára, ill. az ilyen betegek ellátását végző sebészek (coloproctologus sebészek) számára. A kérdőív online számítógépen és mobil telefonon is könnyen kitölthető.

Az a kérésem, hogy aki sebészként a fenti betegcsoportok valamelyikével foglalkozik, maga is töltsön ki egy kérdőívet (egyszer kell csak orvosonként kitölteni), valamint a csatolt QR kódot kinyomtatva a Szakrendelésén / Ambulanciáján a fenti betegségek valamelyikével előforduló betegeit kérje meg, hogy szintén szánjanak 10 percet a kérdőív kitöltésére. A kérdőív teljesen anonim, semmiféle betegazonosításra alkalmas adatot nem tartalmaz. Célja a végbéltáji betegségben szenvedő betegek és kezelőorvosaiknak a kezelés kimenetelére vonatkozó legfontosabb szempontjainak (preferenciáinak) a felmérése.

A kérdőív elérhető: https://nettskjema.no/a/escp-magyar

A flyer megtekinthető ide kattintva