Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Figyelem!

A megtekinteni kívánt tartalom archív.

Esedékes a 2023. évi tagdíjak befizetése, határideje: 2023. január 31.

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2022.12.30.

MST


Tisztelt Tagtársunk!

Esedékes a 2023. évi tagdíjak befizetése, határideje: 2023. január 31.

A tagdíj magában foglalja a Magyar Sebészet előfizetési díját, ennek postázását csak az évi tagdíj beérkezése után kezdik.

Honlapunkon lehetővé vált a tagdíj online befizetése, biztonságos felületen keresztül. Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert Önnek költséggel nem jár, és a tagdíjbefizetés az Ön felhasználói felületén azonnal jóváírásra kerül. 

A tagsági díj befizethető átutalással is a társaság alábbi bankszámlájára:
OTP Bank Rt. 11709002-20335452-00000000

FONTOS: Banki átutalásnál kérjük a közlemény rovatban feltüntetni: " az Ön neve, tagdíj és a megfelelő évszám"(pl.: Dr. Minta Miklós, tagdíj 2023).

2011-től az MST tagdíja egy naptári évre       10000,- Ft

Kedvezményezettek:

a tárgyévben 35. évüket elérők és fiatalabbak   6000,- Ft

a tárgyévben 65. évüket elérők és idősebbek     4000,- Ft

Tagnyilvántartásunk az MST honlapján (www.mst.hu) elérhető, minden tagunk a saját adatait ellenőrizni és módosítani tudja. Kérjük, ellenőrizze, javítsa adatait, egyúttal jelölje meg, hogy szekcióink közül melyeknek kíván tagja lenni!

Aki nem tudja jelszavát, kattintson a honlapon a bejelentkezési ablakban az Elfelejtett jelszó-ra, a szükséges információkat ezt követően megkapja.  Segítségért írjanak a  support@mst.hu-nak  vagy a horanyi.janos@med.semmelweis-univ.hue-mail  címre Horányi Jánosnak. Nyilvántartási ügyekben is hozzá lehet fordulni: 20-825-8911.

Az Európai Unió Egységes Adatvédelmi Szabályozást (GDPR) vezetett be 2018. május 26-tól.  A honlapon regisztrált felhasználók korábban jóváhagyásukat adták, hogy megadott adataikat a Magyar Sebész Társaság kizárólag a saját működése, működtetése, valamint szakmai rendezvényekről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából - használhatja. Az új EU rendelet (GDPR) értelmében a korábbi jóváhagyást meg kell erősíteni. A honlapra történő belépés után – ha még nem tette meg - Ön is nyilatkozzon adatai kezeléséről

Az ellenőrzést kérjük kiterjeszteni a tagdíj-befizetésekre is, és az esetleges elmaradást kérjük on-line vagy átutalással az MST számlájára (11709002-20335452) pótolni! Az MST rendezvényein a kedvezményes részvételi díjat csak a rendezett tagdíjú tagjaink vehetik igénybe.

Minden kedves Tagtársunknak Boldog Újévet kívánunk!

Baráti üdvözlettel:

Szijártó Attila főtitkár - István Gábor elnök