Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Figyelem!

A megtekinteni kívánt tartalom archív.

HÍREK

Tagdíjfizetési felszólítás

Hír kategóriája: Általános

A cikk kelte: 2023.02.07.

MOT

Tisztelt Tagtársaim!

 

2022-ben a Magyar Ortopéd Társaságnak 571 fő rendes tagja volt. Közülük 92 tagtársunk élvez tagdíjmentességet életkorára való tekintettel.

 

A tagdíjköteles 479 emberből mindössze 240 fő fizetett tagdíjat (nekik ezt a Társaság vezetősége nevében köszönöm), 239 kolléga ezt elmulasztotta.

 

Tájékoztatni szeretnélek Benneteket, hogy a MOT vezetősége minden évben rendezi az EFORT felé taglétszámunk alapján az EFORT tagság díját, és ezt a díjat valamennyi tagunk után fizetjük. Rossz fényt vetne Társaságunkra, ha az idei évben azt volnánk kénytelenek jelezni az EFORT felé, hogy a taglétszámunk egy év alatt közel a felére csökkent.

 

A tagdíjfizetés elmulasztását egyebekben a MOT alapszabálya automatikus tagság megszüntetéssel szankcionálja (ezt az információt minden évben a tagdíjfizetési felhívó levél tartalmazza is).

 

A MOT vezetősége nevében tisztelettel kérem valamennyi Kollégánkat, aki elmulasztotta a tavalyi tagdíját rendezni, hogy ezt 72 órán belül tegye meg!

 

Tisztelettel kérjük az Osztályvezető Főorvosok segítséget is, hogy a reggeli referálókon ill. orvosi konferenciákon hívják fel Kollégáik figyelmét a tagdíj befizetésre!

 

Emlékeztetőül:

 

A tagdíj szakorvosok számára: 12000 Ft,

szakorvos jelöltek/rezidensek számára: 8000 Ft.

 

A MOT számlaszáma: 11711034-20316235

 

A társasági tagdíj befizetésről számlaigényedet kérem, hogy a befizetést követően haladéktalanul jelezd Mészáros Zsuzsannának, mert a befizetést követően legkésőbb 8 napon belül a számlát ki kell állítanunk.
E-mail: meszaros.zsuzsanna@baleseti.hu Tel: 06-1-299-7701

 

Kérném továbbá, hogy az idei tagdíjakat is mielőbb rendezzétek!

 

Mindamellett szeretném megköszönni azoknak a Kollégáknak illetve Osztályoknak / Klinikáknak, akik évek óta időben rendezik tagdíjukat, hogy az Ő befizetéseikkel nincsen probléma.

 

Bízva az elmaradások rendezésében,

 

Baráti üdvözlettel:

 

Dr. Hangody László Rudolf
A MOT Pénztárnoka

ONLINE TAGDÍJBEFIZETÉS

MOT tagdíj összege szakorvosoknak: 12.000 Ft

Szakorvosjelölteknek 8.000 Ft.

65 éves kortól lehet kérni az emeritus tagságot a MOT Főtitkárához írt levélben. Az emeritus tagot tagdíjmentesség illeti meg a MOT alapszabálya szerint.

70. életév betöltése után tagdíjfizetési kötelezettség nincsen.

 • Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a magyar pszichiátria meghatározó egyénisége és Társaságunk alapító tagja, Dr. Ozsváth Károly professzor 2024....>> Magyar Pszichiátriai Társaság hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Applications for the upcoming European Board of Paediatrics - European Academy of Paediatrics Exam (EBP-EAP Exam) taking place on 19 November...>> Magyar Gyermekorvosok Társasága hírei

  [ 2024.07.18. ]

 • Kedves Kollégák, kedves Hallgatók, kedves immunológia iránt érdeklődők!Szeretettel meghívjuk Önöket a Magyar Immunológiai Társaság Vándorgyűlésére,...>> Magyar Immunológiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Az International Society of Hypertension következő kongresszusa 2024. szeptember 19-22 között lesz Cartagena-ban, Kolumbiában. Regisztráció:  >> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2024.07.17. ]

 • Pumpakezelésre jogosult centrumAlapfeltételAkkreditált diabetológiai szakellátóhely, mely kötelezettséget...>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2024.07.12. ]