Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Observer sajtószemle funkció nem engedélyezett.

vissza

KIEMELT TARTALMAINK

Az átmeneti technikai leállás után ismét lehetőség van a mok.hu apróhirdetés feladási szolgáltatásának igénybevételére. A feltételek változatlanok: a MOK tagok magánszemélyként térítésmentesen hirdethetnek a rovatban. Köszönjük eddigi türelmüket!

Első allkalommal szervezi meg az Orvosbált a MOK Budapesti Területi Szervezete. Mindenkit szeretettel várnak!

Minden döcög, egyre nagyobb a fásultság, egyre elkeseredettebbek a kollégák, akik leginkább azt szeretnék, hogy hagyják őket békén. Kérésünkre a MOK Tolna Megyei Terület Szervezetének elnöke adott értékelést.

Szeretettel hívunk minden kollégát - nemcsak megyénkből, hanem az ország minden tájáról - a 2017. március 2-3-4-én, Győrben, a Széchenyi István Egyetemen tartandó Győr-Moson-Sopron Megyei Orvos - Gyógyszerész Napokra.

Új elnöke van a Magyar Orvosok Szövetségének, pontosabban a törvényi háttér változása miatt új nevén a Magyar Orvosok Szakszervezetének (MOSZ). Az előző vezető, dr. Bélteczki János távozása után, november óta dr. Elek Norbert, a Honvédkórház aneszteziológusa tölti be a posztot.

A rendkívüli időjárás ellenére jelentős érdeklődés mellett zajlott a MOK Akadémia első rendezvénye.

Kérünk minden tagunkat, hogy a tagnyilvántartásban rögzített e-mail címét, felhasználó nevét, jelszavát ellenőrizze, frissítse; ha belépési adatait elfelejtette, igényeljen újat...