Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

RendezvényKossuth Zsuzsanna Emléknap akkreditált továbbképzés (Miskolc)
Időpont: 2017.02.17.
Helyszín: Miskolc, Városház tér 8., Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Díszterme
MEGHÍVÓ

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezet Elnöksége Tisztelettel meghívja Önt a Kossuth Zsuzsanna Emléknap – Magyar Ápolók Napja alkalmából megrendezésre kerülő szabadon választható akkreditált továbbképzésre.

Helyszín: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Díszterme (Miskolc, Városház tér 8.)
Időpontja: 2017. február 17. 1000 óra
Regisztráció: 900-tól

A továbbképzés az alábbi szakmacsoportos egészségügyi szakdolgozóknak akkreditált: Felnőtt ápolás és gondozás, Gyermek ápolás és gondozás, Sürgősségi ellátás, Laboratóriumi diagnosztika, Képi diagnosztika, Általános és elektorfiziológiai asszisztencia, Fogászati ellátás, Gyógyszertári ellátás, Mozgásterápia és fizioterápia, Műtéti ellátás, Szülészeti ellátás, Védőnői ellátás, Közegészségügy és népegészségügy, Rehabilitáció és életvezetést támogató szakmacsoport, Dietetikai, Természetgyógyászat
A szabadon választható akkreditált továbbképzés pontértéke: 18 pont

Részvételi szándékát kérjük 2017. 02. 12-ig jelezze vissza a meszk.borsod@gmail.com e-mail címre a jelentkezési lap kitöltésével!

Tisztelettel:

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezet Elnöksége
Kapcsolódó dokumentumok (2)

KIEMELT TARTALMAINK

Vajon megvannak-e azok az alapvető feltételek, amelyek lehetővé teszik, hogy Magyarországon az egészségügyi alapellátás valóban betöltse a neki szánt, kiemelten fontos szerepet? A MOK elnökének elemzése.

Az egészségügyben zajló kommunikációs helyzetek, elvárások és a gyakorlat megbeszélésével folytatódott ma a MOK Akadémia.

A digitális önrendelkezéssel február 15-étől elkezdődött az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT, Tér) éles próbaüzeme, amelyben a kiválasztott hetven intézmény számára márciusban élesedik a rendszer.

Fontos tudni, hogy a távoktatás tematikája az Oftex oldalán érhető el, és ugyanitt kell a kurzusokra jelentkezni.

Az ellátórendszer fontos, de finanszírozásában mellőzött pillére a háziorvosi ügyelet, amely jelentős mértékben tehermentesíti a kórházakat és a mentőszolgálatot, hiszen szűrőszerepe van. Interjúnk Rédei Józseffel, az Emergency Service Kft. ügyvezetőjével, a Sürgősségi Egészségügyi Magánszolgáltatók Országos Egyesületének elnökével.

A MOK felmérésből kirajzolódó, számos esetben súlyosan törvénysértő állapot sürgős és érdemi megoldást igényel, mivel nemcsak a sokat hangoztatott betegbiztonság rovására megy, de legalább ilyen mértékben veszélyezteti a sürgősségi osztályon dolgozók biztonságát is.