Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

RendezvényKossuth Zsuzsanna Emléknap akkreditált továbbképzés (Miskolc)
Időpont: 2017.02.17.
Helyszín: Miskolc, Városház tér 8., Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Díszterme
MEGHÍVÓ

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezet Elnöksége Tisztelettel meghívja Önt a Kossuth Zsuzsanna Emléknap – Magyar Ápolók Napja alkalmából megrendezésre kerülő szabadon választható akkreditált továbbképzésre.

Helyszín: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Díszterme (Miskolc, Városház tér 8.)
Időpontja: 2017. február 17. 1000 óra
Regisztráció: 900-tól

A továbbképzés az alábbi szakmacsoportos egészségügyi szakdolgozóknak akkreditált: Felnőtt ápolás és gondozás, Gyermek ápolás és gondozás, Sürgősségi ellátás, Laboratóriumi diagnosztika, Képi diagnosztika, Általános és elektorfiziológiai asszisztencia, Fogászati ellátás, Gyógyszertári ellátás, Mozgásterápia és fizioterápia, Műtéti ellátás, Szülészeti ellátás, Védőnői ellátás, Közegészségügy és népegészségügy, Rehabilitáció és életvezetést támogató szakmacsoport, Dietetikai, Természetgyógyászat
A szabadon választható akkreditált továbbképzés pontértéke: 18 pont

Részvételi szándékát kérjük 2017. 02. 12-ig jelezze vissza a meszk.borsod@gmail.com e-mail címre a jelentkezési lap kitöltésével!

Tisztelettel:

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezet Elnöksége
Kapcsolódó dokumentumok (2)

KIEMELT TARTALMAINK

A szervtranszplantáció sikeres területe az egészségügynek, igazi csapatmunka zajlik, de akadnak megoldásra váró gondok is.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.

Interjú dr. Poór gyula professzorral, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) főigazgatójával, a könyv szerzőjével.

Beszélgetés az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatójával, dr. Varga Péter Pállal.

A TESZT határozata nyomán Éger István a miniszterelnökhöz fordult, sürgős és hatékony beavatkozást kérve. A levelet teljes terjedelemben közöljük.

2019 után is folytatódhat a program, akkortól a kormány állja majd a költségeket, s a háziorvosi részvétel már kötelező lesz.