Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

RendezvényHáziorvosok Pszichiátriai és Pszichoszomatikus Akadémiája III.
Rendezvény kezdete: 2017.02.16.Rendezvény vége: 2017.02.18.
Helyszín: 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c, Hotel Azúr
Tudományos információ: Dr. Pászthy Bea
Munkahely neve: Semmelweis Egyetem, I. Gyermekgyógyászati Klinika
E-Mail: paszthy.bea@med.semmelweis-univ.hu
Szervező: Bagdi Károly
Szervező iroda neve: Convention Budapest Kft.
E-Mail: kbagdi@convention.hu
A rendezvény végleges programját 2016. október 20-ig küldjük elektronikus levélben, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

A HOPPA célja az, hogy segítse a kollégákat a pszichiátriai, pszichoszomatikus, pszichoszociális kórállapotokkal kapcsolatos legújabb ismeretek megszerzésében, illetve segítse a szakmák közti párbeszédet és együttgondolkodást.

A Háziorvosok Pszichiátriai és Pszichoszomatikus Akadémiája Magyarország első családbarát orvostovábbképző konferenciája.

A továbbképzés a következő szakvizsgával rendelkező orvosok: gyermek-gyógyászat, gyermek- és ifjúságpszichiátria, gyermekpszichiátria, háziorvostan, igazságügyi elmeorvostan, iskolaegészségtan és ifjúságvédelem, klinikai farma-kológia, megelőző orvostan és népegészségtan, orvosi pszichológia, pszichiátria, pszichotherápia, illetve klinikai szakpszichológusok számára akkreditált.

Várható kreditpont-értéke: 50 pont

Meghívó, jelentkezési lap és részletes program a kapcsolt dokumentum alatt!

KIEMELT TARTALMAINK

A szervtranszplantáció sikeres területe az egészségügynek, igazi csapatmunka zajlik, de akadnak megoldásra váró gondok is.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.

Interjú dr. Poór gyula professzorral, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) főigazgatójával, a könyv szerzőjével.

Beszélgetés az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatójával, dr. Varga Péter Pállal.

A TESZT határozata nyomán Éger István a miniszterelnökhöz fordult, sürgős és hatékony beavatkozást kérve. A levelet teljes terjedelemben közöljük.

2019 után is folytatódhat a program, akkortól a kormány állja majd a költségeket, s a háziorvosi részvétel már kötelező lesz.