Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 Tagkártya érvényességének ellenőrzése >>


Az új MOK tagsági kártyák postázása 2011 szeptemberben megkezdődött.
Alábbiakban olvashatja tagjaink számára postai úton kiküldésre került levelet.

Kedves Kollégám,

Örömmel nyújtom át Önnek jelen levelemhez csatolva az új, immár valamennyi tag számára kibocsátott kamarai tagsági igazolványát. Kérem, vegye kézbe kártyáját és mindkét oldalát tekintse meg. Láthatja, hogy ezen igazolvány kettős funkciót lát el:

Új tagsági kártya előlap

Fényképes oldalával megvalósítja a MOK tagsági igazolvány funkcióját, tartalmazza valamennyi olyan adatot, amellyel itthon és külföldön egyaránt igazolhatja, hogy Ön a Magyar Orvosi Kamara tagja. E tekintetben az érvényesség nem korlátozott, az kizárólag a tagsági viszony létéhez kötött, vagyis mindaddig fennáll, amíg Ön MOK tag.

Új tagsági kártya hátlap

A hátoldalával az Euro Discount Club vásárlói jogosultságát igazolhatja, még hozzá Silver fokozatban, ami számos kereskedelmi egységben jelentős árkedvezményt biztosít. (Ennek részleteiről, illetve a felhasználói helyek listájáról a www.edc.hu oldalon tájékozódhat.) A kedvezmény jogosultságának érvényessége évről-évre a januárban postázandó tagdíj egyenlegközlő levélhez mellékelt vonalkód felragasztásával hosszabbítható, melynek természetesen feltétele az előző év végéig rendezett tagdíj.


Ha Ön folyamatosan MOK tag volt, úgy e kártya kézhezvételével egyidejűleg korábbi (chippel ellátott) MOK tagsági igazolványát, valamint a szintén korábban kibocsátott EDC vásárlói kártyáját is megsemmisítheti, e két kártya funkcióját az új, most kiküldött kártya látja el.

Ha Ön újonnan belépő tagunk, úgy nincs más teendője, mint új tagkártyáját fentiek szerint használni. (Amennyiben korábban már volt MOK tag, és netán még birtokában van a fentebb említett kamarai igazolvány, úgy azt megsemmisítheti.)

Kívánom, hogy kártyája minél többször hasznára legyen!

Kollegiális üdvözlettel:
Dr. Éger István

Budapest, 2011. szeptember 2.

KIEMELT TARTALMAINK

A szervtranszplantáció sikeres területe az egészségügynek, igazi csapatmunka zajlik, de akadnak megoldásra váró gondok is.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.

Interjú dr. Poór gyula professzorral, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) főigazgatójával, a könyv szerzőjével.

Beszélgetés az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatójával, dr. Varga Péter Pállal.

A TESZT határozata nyomán Éger István a miniszterelnökhöz fordult, sürgős és hatékony beavatkozást kérve. A levelet teljes terjedelemben közöljük.

2019 után is folytatódhat a program, akkortól a kormány állja majd a költségeket, s a háziorvosi részvétel már kötelező lesz.