Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍREK

Praxis eladás

Apróhirdetések2017.03.20. 07:00mok.hu

Ráckevei házi gyermekorvosi praxisomat nyugdíjba vonulás miatt eladnám.

Ráckevei házi gyermekorvosi praxisomat nyugdíjba vonulás miatt eladnám. Ráckeve a Csepel szigeten található, Budapesttől kb. 45 kilométerre, a Duna partján, szép természeti környezetben .A praxis jó adottságú, létszám kb.1200 fő. Az új rendelő az önkormányzat tulajdona, bérleti díj nincs. Központi ügyelet van, a helyettesítés is megoldott. Ár megegyezés szerint, részletfizetés is lehetséges. kissilona13@gmail.com

KIEMELT TARTALMAINK

A szervtranszplantáció sikeres területe az egészségügynek, igazi csapatmunka zajlik, de akadnak megoldásra váró gondok is.

Nagy megkönnyebbüléssel jár, hogy a terheket megoszthatjuk másokkal. Az átélt „nem vagy egyedül” élmény segíti a mindennapi munkát, a csoportmunka fejleszti az önismeretet.

Interjú dr. Poór gyula professzorral, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI) főigazgatójával, a könyv szerzőjével.

Beszélgetés az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatójával, dr. Varga Péter Pállal.

A TESZT határozata nyomán Éger István a miniszterelnökhöz fordult, sürgős és hatékony beavatkozást kérve. A levelet teljes terjedelemben közöljük.

2019 után is folytatódhat a program, akkortól a kormány állja majd a költségeket, s a háziorvosi részvétel már kötelező lesz.