Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
szalag

2021. június 12.

 • Villő napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h
Vissza a Főoldalra

Országos kedvezmények

Kedves Kamarai Tagunk!

Ezúton tájékoztatunk minden kamarai tagot, hogy a területi szervezetek számos, a területen működő céggel kötöttek olyan szerződéseket, amelyek értelmében az általuk nyújtott szolgáltatások igénybevétele esetén a kamarai tagkártyával különböző kedvezményeket lehet igénybe venni. Ezekről a helyi kedvezményekről a kamara honlapján a területi szervezetek részben olvashatnak, illetve fenti megyei szolgáltatók a „MESZK kártyaelfogadóhely” matricával rendelkeznek. Kérjük, keressék ezen matricákat, és vegyék igénybe a kedvezményeket is minél többször az érvényes kamarai tagkártyájuk felmutatásával!

Ugrás a területi kedvezményekhez:

 • Köszönet csomag- Prémium Hotel Panoráma****

  A Köszönet csomag egészségügyi dolgozók, a rendőrség, a tűzoltóság és a mentőszolgálat munkatársai részére!
  Az alábbi kedvezményes* ajánlattal szeretnénk kedveskedni a frontvonalban dolgozók néhány szegmensének a koronavírus alatt végzett fáradtságos munkájáért:

  2021. május 24 – július 1. között
  (minimum 2 éjszaka foglalása esetén, foglaltság függvényében)
  18.700,- Ft/fő/éj-től


  A részletekért kattintson ide

 • Aphrodite Hotel**** Zalakaros.

  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara dolgozói részére és a velük érkező családtagoknak 50% KEDVEZMÉNY az aktuális szobaárakból vagy 10% KEDVEZMÉNY az AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATOKBÓL min. 2 éjszakás foglalás esetén az Aphrodite Hotel**** Zalakarosban.


  Szolgáltatások, melyeket csak nálunk talál meg:  • a zalai konyha hamisítatlan ízei, kézműves termékek több mint bio, öko… alapanyagok, a Garabonciás farmunkról (saját vágóhíd, húsfeldolgozó üzem és tejüzem)

  • körágyas-jakuzzis szobák

  • egyedi hangulatú termálvizes Római Fürdő és szabadtéri medence

  • oázis a gyermekeknek (játszószoba, játszótér, állatsimogatás)

  • 7 Vezér Történelmi Kalandpark (lovaglás, íjászat, quad)  Az ajánlat pontos részleteit a felhívásban találja

 • Generali Biztosító - Ingyenes biztosítási szolgáltatások koronavírus fertőzés esetén

  Szeretnénk köszönetet mondani az állami egészségügyben dolgozó ügyfeleink áldozatos munkájáért, ezért ingyenes biztosítási szolgáltatásokat biztosítunk részükre koronavírus fertőzés esetén.


  Az egészségügyi dolgozók iránti megbecsülésünket szeretnénk kifejezni a 14 hónapra szóló (2020. május 1. 2021. június 30.) biztosításunkkal is. Ez a biztosítás minden olyan Generali és Genertel ügyfélre* vonatkozik, aki igazolható módon a magyar állami egészségügyi rendszerben egészségügyi dolgozóként** a koronavírus fertőzött betegek ellátásában tevékenyen részt vesz.


 • Generali az egészségügyi szakdolgozókért - kedvezményes ajánlatok a MESZK tagok részére

  Tisztelt MESZK tag!

  A Generali Biztosító a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával (MESZK) együttműködve Önnek és családjának az élet számos területére kiterjedő biztosítási védelmet kínál csak a MESZK tagok által elérhető partnerkedvezményekkel. Partnerkedvezménnyel csökkentett lakás-, casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésére kizárólag online, csak a Biztosításkötés linkre kattintva van lehetősége.

  Biztosításkötés (bejelentkezést követően)

  Az élet-, baleset- és egészségbiztosításokat partnerkedvezménnyel a Generali dedikált biztosításközvetítőjével kötheti meg.

  Az Ön dedikált biztosításközvetítője: Szakács Ildikó - LEO-NOVA Kft.
  email címe: szakacs.ildiko@generalimail.hu
  telefonszáma: +36 20 9477 607
  További információkért tekintse meg társaságunk 2021. évi ajánlatát vagy keresse dedikált biztosításközvetítőnket.

  Generali biztosító ajánlatai 2021. évre

 • Karantén Kantin – egy szakácskönyv mindenkiért!

  20 sztárséf, 40 recept, 100 oldal! A főzés szenvedélyes szeretete és annak az igénye, hogy ezt megosszuk veletek. Az elmúlt hetekben többen álltak be a tűzhelyek mögé, mint valaha, és többen etetik napi szinten a családjukat házikoszttal, mint valaha. Ezért azt találtuk ki, hogy segítő adományotokat ezzel a hasznos, receptekkel és ötletekkel teli szakácskönyvvel háláljuk meg.
  A KARANTÉN KANTIN SZAKÁCSKÖNYV BELÉPÉS UTÁN INGYENESEN LETÖLTHETŐ, KIZÁRÓLAG KAMARAI TAGOK SZÁMÁRA!
  Letöltöm a Karantén Kantin szakácskönyvet!

 • OTP Bank

  Kedvezményes számlanyitás kamarai tagok számára az OTP Banknál. Örömmel értesítjük kamarai tagjainkat, hogy létrejött egy megállapodás a MESZK és az OTP Bank Nyrt. között, kedvezményes számlanyitási csomagra. A MESZK kártya felmutatásával bármely OTP Bank fiókban a MESZK Platina Munkáltatói ajánlat kedvezményt igénybe tudják venni. Az ajánlat részletei ide kattintva érhető el.

  Bővebb információ a belépést követően érhető el.

 • Vodafone

  Vegye igénybe a Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatásait és éljen a MESZK tagoknak nyújtott kedvezményekkel!

  Az aktuális flotta ajánlat a belépést követően érhető el.

  Töltsd ki kérdőivünket, hgy megkereshessünk személyre szabott, kedvezményes flotta ajánlatainkkal (belépést követően érhető el).

 • TELEKOM

  Megújultak a Telekomnál igénybe vehető MESZK tagi kedvezmények!

  A tagok két féle kedvezményes mobil díjcsomag közül választhatnak, amelyek Magenta 1 kedvezménycsomagba is bevonhatók, így elérhetők a következő Magenta előnyök: dupla mobilnet, extra készülékkedvezmény (akár 30.000 Ft), 30 % havidíj kedvezmény az otthoni szolgáltatásokra, korlátlan TV-nézés díjmentesen TV GO-val.

  További részletekért lépjen be az oldalra.

 • Babapont

  Szeretettel várunk minden kismamát üzletünkben, aki megbízható, jó minőségű termékeket szeretne vásárolni kedvező áron, a várandósság és a babagondozás idejére is.

  Kismamaruha, fehérnemű, hálóing, mellszívó, melltartóbetét, bimbóvédő, sterilizáló, orrszívó, mérleg, babakocsi, babakád, ágy, ágynemű takaró, pólya, hálózsák, babaruha, sapka, zokni, harisnya, body, babajáték, és még ezer apróság.
  Budapest területén ingyenes kiszállítás!

  MESZK kártya felmutatójának 10% kedvezmény!

 • OrtoProfil- Centrum Kft.

  Az OrtoProfil- Centrum Kft. a kamarai tagok magas szintű szakmai munkájának elismeréséül vállalja, hogy a szaküzleteiben történő vásárlásaikhoz az általa forgalmazott eszközök árából 10% kedvezményt biztosít a kamara tagjai számára.

  A kedvezmény feltétele, hogy a kamarai tag a tagságát igazolja.

  Web: www.ortoprofil.hu

 • Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt.

  Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. együttműködési megállapodást kötött a MESZk-kel, hogy az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő a belépőjegy árából 50% kedvezményt biztosít minden kamarai tag számára.


 • Sunmed Kft.

  Kedvezményes vásárlási lehetőség a MESZK tagoknak!

  A Neotest Kft. jóvoltából a MESZK tagok nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a fájdalommentesen elvégezhető ScheBo Tumor M2-PK enzimes béldaganatszűrő széklettesztet!

  Részletes tájékoztatót olvashatnak ide kattintva.

 • SpringMed Kiadó


  Kedvezményes könyvvásár a SpringMed Kiadó felajánlásával.
 • Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

  A Kumánia Gyógy- és Strandfürdő a napi listaáras felnőtt és nyugdíjas teljes árú fürdőbelépő jegyárainak tekintetében 50% kedvezményt biztosít. A kedvezmény más elkülönült kedvezményekkel nem összevonható.
  További információ szolgáltatásainkról: http://kumania.hu

  A Hotel Kumánia*** csomag- és szállásdíjakra vonatozó listaáraiból 5% kedvezményt biztosít. A jelen kedvezmény a Hotel Kumánia***szállásdíjaira, és csomagajánlataira vonatkoztatható. Kedvezményes csomag- és szállásdíjakkal is összevonható. További információ szolgáltatásainkról:
  http://kumania.hu

  A tájékoztató pdf formátumban

 • PRIMA-PROTETIKA Kft.

  Cégünk 22 mintaboltjában egészségmegőrző -és életvitelt segítő termékek széles választékával áll az egészségügyi szakdolgozók rendelkezésére. Termékeink árából 5% kedvezményt biztosítunk a kamarai tagok számára, mely webáruházunkban is igénybe vehető.
  A kedvezményt vénybeváltás esetén nem lehet igénybe venni és más kedvezménnyel nem összevonható.
  A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a kamarai tagság igazolása.
  www.prima-protetika.hu/