Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Egészségügyi
Szakdolgozói Kamara

Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék,
és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés
Vissza a Főoldalra

Eseménynaptár

Magyar Mesterséges Táplálási Társaság - 30. Jubileumi Kongresszus program
Rendezvény kezdete: 2021.11.04.Rendezvény vége: 2021.11.06.
Helyszín: 2025 Visegrád, Lepence völgy 2, Thermal Hotel Visegrád
Kedves Résztvevők!

Legutóbbi konferenciánkon elképzelni sem tudtuk volna azokat a változásokat, eseményeket, intézkedéseket, amelyek néhány hónappal később mindennapjainkat meghatározták először megdöbbentő módon, majd megszokottá válva. A világjárvány alakulása miatt úgy kellett döntenünk, hogy – fennállásunk történetében először – nem rendezzük meg a 2020. évi konferenciánkat. Akkor biztosak voltunk abban, hogy legkésőbb 2021-ben már személyesen tudunk találkozni, ami valóra válni látszik.

Személyes részvétellel tervezzük 2021. évi kongresszusunkat, a már megszokottá vált visegrádi helyszínen. Amennyiben ez nem lesz lehetséges, online rendezzük meg. Kiemelt szimpóziumunk kiváló előadókkal az intenzív osztályon kezelt súlyos betegek és a koponya sérültek táplálásterápiájáról fog szólni. Előadást fogunk hallani a gyermekgyógyászat területéről is. Foglalkozunk a népszerű mikrobiommal összefüggő legújabb eredményekkel a belgyógyászklinikus és a gyógyszerészek szempontjából. Időskori táplálásterápia mellett a pandémia kapcsán megváltozott táplálásterápiás intervenciókról is szó lesz a csütörtöki napon. Ismét lesz külföldi előadó és szabadon beadható előadások szekciója is.

Az elmaradt kongresszus miatt idén rendhagyóan két Varga Péter emlékelőadást hallhatunk. Megkülönböztetett szeretettel várjuk a jubileumi kongresszusunk szekciójában társaságunk volt elnökeinek szubjektív visszaemlékezéseit.

Ebben az évben a kongresszus első napján tartjuk a közgyűlésünket is, amikor mindenki hozzászólhat a társaságunk életében felmerült problémák megoldása érdekében.

Az élet akkor kezdődik, amikor földi zarándoklat véget ér. Persze, csak akkor, ha hiteles volt. Tartunk egy szent „hely”, az örök élet felé, és közben egyedül vagy társakkal meg kell másznunk hegycsúcsokat, le kell szállnunk mély völgyekbe, döntenünk kell az elágazásoknál, hogy merre tovább.

Kérlek Titeket, döntsetek úgy, hogy végre ismét együtt lehessünk ezen az úton.
Mindenkit várunk szeretettel, remélhetőleg személyes részvétellel kongresszusunkon.
Üdvözlettel: Sahin Péter MMTT Elnöke

Gyakran használt funkciók

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001616
  • Állásbörze
  • Biztosítás
  • Szakképzés