Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

2019. május 25.

 • Orbán napja
 • Időjárás
 • 0.1http://www.wundergr.
 • Min / Max: 2 °C / 14 °C
 • Szélsebesség: 31 km/h
Vissza a Főoldalra

Híreink - Fejér megyei területi szervezet aktualitásai
Hírkategóriák:
 • Küldöttválasztás 2019
  2019.05.02. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet


  Tájékoztatjuk kamarai tagjainkat, hogy a MESZK Fejér Megyei Területi Szervezete mind a hat helyi szervezeténél küldöttválasztást tartott 2019. április 25-én.


  A hat helyi szervezet közül négynél (Székesfehérvár Kórház Helyi Szervezet, Csákvár-Bicske Helyi Szervezet, Móri Helyi Szervezet, Sárbogárd-Enying Helyi Szervezet) érvényes, és eredményes volt a választás. Kettő szervezetünknél érvénytelenség miatt (Dunaújváros Helyi Szervezet, Székesfehérvár Alapellátás és környéke Helyi Szervezet) megismételt választás kell tartani.
  A választás időpontja 2019. május 14-e.
  A

   

  bővebben >>

 • Szent György - heti Vigasságok Móron
  2019.05.02. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet

  Idén is részt vett a MESZK Móri Helyi Szervezet GASTRO-MEDIC csapata a Szent György Heti Vigasságok Ezerjó Fakanálforgató Versenyén. Az esővel, nagy széllel fenyegető időjárás megkegyelmezett, így remek hangulatban aprították, gyúrták, kavarták az üstbe valókat, rotyogtak a finomságok. Szívünket, lelkünket beleadva, fimon borokkal ízesítve készült el a menü: Húsgombóc leves borral ízesítve és Borban főtt gombás-rozmaringos nyúl. Az eredményhirdetést nagy izgalommal várták, ami kitörő örömujjongással végződött, mert kilenc év után először megnyerték a versenyt,

   

  bővebben >>

 • Szakmai Verseny -Székesfehérvár
  2019.05.02. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet

  A MESZK Fejér Megyei Területi Szervezete idén is megrendezte tagjai részére a szakmai vetélkedőt. A szakmai versenyt idén is két fordulósra tervezték a szervezők.
  Az első fordulónak a Fejér Megyei Szent György EOK adott otthon április 9-én. Az első megmérettetésen tesztkérdéseken keresztül kellett számot adni tudásukról, felkészültségükről a versenyzőknek.
  Az idei feladatok az egészségügy főbb területeit érintették és a Magyar Ápolási Egyesület 30 éves fennállásának alkalmából is voltak kérdések.


  A megyei döntőbe hat csapat jutott tovább, erősorrendben a következők:

  Móri

   

  bővebben >>

 • Felhívás választásra
  2019.03.13. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet
  https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiwmou9zv7gAhXBy6QKHRxuA-gQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fmako.hu%2Fcategory%2Fvalasztas%2F&psig=AOvVaw1xSG_5F8tqu4dJLE2geILF&ust=1552549119187250


  Tisztelt Kamarai Tagtársam!

  Ezúton értesítelek, hogy területi szervezetünknél 2019. április 25-én, mind a 6 helyi szervezetnél választás lesz.


  A választással kapcsolatos információk, a szükséges nyomtatványok 2019. április 1-től a kamara honlapján (www.meszk.hu/Területi szervezetek/Fejér megye) helyi szervezetenként megtalálhatóak lesznek.


  A választások érvényessége érdekében kérem, hogy minél többen vegyetek részt a jelölés és a választás folyamatában!

   

  bővebben >>

 • Egészségtudatosságot népszerűsítő vetélkedő Dunaújvárosban
  2019.02.01. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet

  A Szent Pantaleon Kórház a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete játékos vetélkedőt hirdetett 2019. január 31-én. általános iskolák 8. osztályos tanulói részére „Egészséges Életmód” címmel. A versenyt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Auditóriumában rendezték meg.
  A felhívásra Dunaújvárosból és a környező településekről 16 iskolából 8 db 4 fős csapat jelentkezett, hogy játékos formában mérettessék meg tudásukat, ismereteiket az egészséggel, egészséges életmóddal,

   

  bővebben >>

 • Magyar Ápolók Napja
  2019.01.31. - Fejér Megyei Területi Szervezet
  data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAkGBxMTEhUTExMVFhUXGBgaFxgXGBgXGhcaGBgYFx4bGhcYHSggGBolHRcVITEiJSkrLi4uGB8zODMsNygtLisBCgoKDg0OGxAQGy0lHyUtLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLS0tLf/AABEIAQMAwgMBIgACEQEDEQH/

  A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Ápolási Igazgatósága, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete és Magyar Ápoási Egyesület Fejér Megyei Szervezte 

  meghívja Önt a

  2019. február 18-án rendezendő Magyar Ápolók Napja Ünnepségére és tudományos ülésére.

   

  Az erről szóló részletes megívót és jelentkezési lapot csatolt dokumentumként mellékeljük.

   

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

  Jelentkezési lap-2019pdf2019.01.31.
  meghívó-209pdf2019.01.31.
 • Pályaválasztási program kezdődött Móron
  2019.01.29. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet

  Területi Szervezetünk Móri Helyi Szervezete december elején kapcsolódott be, a végzős diákok pályaválasztási programjába. Terveink szerint első körben a helyi iskolákat céloztuk meg. Móron négy általános iskola és egy gimnázium ad lehetőséget a tanulásra.
  Felvettük a kapcsolatot az általános iskolákkal, az iskolaigazgatók nagyon készségesek voltak, örültek a felkínált lehetőségnek. Decemberi és a januári hónapban három általános iskolában sikerült a nyolcadikosokkal találkozni, összesen öt nyolcadikos osztállyal, közel 130 tanulóval beszélgethettünk az egészségügyi munka szépségeiről.

   

  bővebben >>

 • Hatalmas érdeklődés a kórházi nyílt napon
  2019.01.29. - Fejér Megyei Területi Szervezet

  A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet első alkalommal rendezett közösen Nyílt napot az általános iskolák hetedik, nyolcadik, illetve a középiskolák és szakgimnáziumok tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamos hallgatóit és szülei számára.
  Január 16-án színültig megtelt a Szent György Kórház előadóterme, ezúttal azonban nem orvosokkal és ápolókkal, hanem diákokkal. A kórház 185 diákot és közel negyven fő kísérő tanárt és szülőt látott vendégül Fejér megye több iskolájából.
  A pályaválasztás előtt állókat, elsőként Dr. Szabó

   

  bővebben >>

 • Az szakdolgozói pálya népszerűsítése Fejér megyében
  2018.12.11. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet
  httpswww.google.huurlsa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjYpITv3JffAhXIEVAKHZJXAYUQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fwww.szbkg.hu%2Fcategory%2Fpalyavalasztas-felveteli%2Fpage%2F2%2F&psig=AOvVaw0KjAZphaybyiRfRitE9S-N&

  Az elmúlt időszakban több városi és vidéki általános iskolával felvettük a kapcsolatot, hogy nagyobb rálátásuk legyen a diákoknak a különböző egészségügyi szakterületekre. Osztályfőnöki órákon személyes tapasztalattal kiegészített ismertetők hangzottak el, s több száz kampányújságot juttattunk el a pályaválasztás előtt álló diákoknak.
  A városi televíziók a közeljövőben levetítik kampányfilmünket, s reményeink szerint stúdióbeszélgetésre is sor kerül. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet is nyílt napot szervez januárban,

   

  bővebben >>

 • Látogatás a pécsi adventi vásárba
  2018.12.11. - MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet

  A MESZK Fejér Megyei Területi Szervezete adventi kirándulást szervezett kamarai tagjai részére december 8-án szombaton. Az úti cél ezúttal a pécsi adventi vásár volt. A programra a területi szervezet két helyszínről Dunaújvárosból és Székesfehérvárról is 1-1 buszt indított.

  A szervezetők e napot igyekeztek emlékezetessé tenni, a kirándulók ellátogathattak a PTE botanikus kertjébe is, ahol 1 órát töltöttek az érdekesebbnél érdekesebb növények között.
  Lehetőségük volt a Zsolnay negyedet megtekintésérem, ahol, többek között idegenvezetéssel megnéztek egy több mint 700

   

  bővebben >>


Kérjük tagjainkat, hogy nyilvántartott adataikat ellenőrizzék, és a hibás, vagy idejétmúlt adatokat javítsák!

Adatfrissítés

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Kedvezmény-ajánló