Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • V. Budapesti Kardiológiai Napok
  2017.08.02. - MKT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2017. november 17-18.
  Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)

  Tisztelt Kollégák!

  Engedjék meg, hogy tisztelettel meghívjam Önöket az ,,V. Budapesti Kardiológiai Napok”-ra, mely 2017. november 17-18-án Budapesten, a Ramada Resort – Aquaworld Budapest konferenciatermeiben kerül megrendezésre.

  A Budapesti Kardiológiai Napok a Magyar Kardiológusok Társaságának tudományos rendezvénye. Az idén az előző év sikere, a felmerült igények alapján még inkább szeretnénk az Önök igényeinek megfelelni, a programot egyfajta update-előadások, összefoglalók köré szerkeszteni. Az adott témát a terület szaktekintélye a szekció elején átfogóan összefoglalja, majd a szekció témájához csatlakozóan ehhez járulnak hozzá a további előadók. Öt-hat ilyen szekciót tervezünk. Az összefoglalók révén a hallgatóságban esetlegesen meglévő ismereti különbségek áthidalhatók, így még inkább tudunk a praxis, az alapellátás szakembereinek is vonzó programot kínálni, mely a gondozás, az elsődleges és másodlagos megelőzés kérdései mellett forrongó kardiológiai aktualitásokat is tárgyal majd. Bemutatjuk az invazív kardiológia érdekességeit, újdonságait is, de szó kerül más friss tudományos eredmények értelmezésére, mint a diabetes és a diabeteses beteg kardiovaszkuláris kockázata, a lipidcsökkentő kezelés fantasztikus újdonságai. Teret kapnak az anticoaguláns kezelés új szereinek használata, a mindennapi fortélyok, ismeretek e tekintetben. Az előző négy “BKN” rendezvényt a hallgatóság jól fogadta, teli előadóteremben lehettünk együtt. A Budapesti Kardiológiai Napok kimondott stratégiája, alapgondolata az úgynevezett “crosstalk”, vagyis különféle témák útvonalának kereszteződésében megjelenő problémák kibeszélése, egyfajta integrált megközelítése. Sokszor egymás mellett és nem egymásnak beszélünk, még komoly átfedéseket mutató témákban is, ezen kívánunk változtatni. Megszólal majd az invazív és a noninvazív kardiológus, a prevenciós szakember, a rehabilitáció szakteintélye, a diabetológus, a lipidológus. Az idén másodszor lesz a rendezvény két napos, mely vonzóbbá teszi a helyszín ismeretében is ezt a november végi hétvégét.

  Nézzék meg programunkat, mely önmagáért beszél.

  Az előző Budapesti Kardiológiai Nap bevételét Társaságunk elnökségének döntése alapján a határon túli kollégák vendégül látására, utazására fordítottuk a Balatonfüredi Kongresszusunkon. Mintegy 200 fő számára jelentett ez részvételi lehetőséget. Terveink szerint a V. BKN bevételeivel is ez fog történni.

  A Magyar Kardiológus Társaság Szívalapítványa segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik magyar ajkú orvosok határokon innen és túl, és részt kívánnak venni a rendezvényen. Az előakkreditált továbbképzésen való ingyenes részvételre pályázhatnak mindazok, akik szponzor híján saját forrásból finanszíroznák a részvételüket. A www.mkardio.hu honlapon további részleteket találnak majd az ingyenes részvétel pályázati feltételeiről. (Feltétel az általános orvosi diploma, pecsétszám vagy diploma nyilvántartási szám megadása, előnyben részesülnek a Társaság nyugdíjas, vagy tagdíjat fizető aktív tagjai, de más orvos, vagy orvostanhallgató is pályázhat).

   

  A rendezők és előadók nevében:

   

  Prof. Dr. Kiss Róbert Gábor
  a Magyar Kardiológusok Társaságának előző elnöke,
  a konferencia felelőse

  ---
  További információk, regisztrációs lap a csatolt dokumentumokban.

  Kapcsolódó dokumentumok(3)

  5. Budapesti Kardiológiai Napok - Értesítő 
  pdf
   2017.08.02. 0,445 Mb
  5. Budapesti Kardiológiai Napok - program 
  pdf
   2017.10.25. 0,402 Mb
  5. Budapesti Kardiológiai Napok - Regisztrációs lap 
  pdf
   2017.08.02. 0,092 Mb

Vissza