Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
A Magyar Fejfájás Társaság XXVII. Kongresszusa
Rendezvény kezdete: 2022.09.30.Rendezvény vége: 2022.10.01.
Helyszín: Siófok, Prémium Hotel Panoráma
Változás!
A kongresszus időpontja:
2022.szeptember 30. (péntek) - október 1. (szombat)


Siófok, Prémium Hotel Panoráma****

Az emberi erőforrások minisztere, Prof.Dr.Kásler Miklós úr 21/2021 (XI.14) számon egyedi utasítást adott ki egyes szakmai tárgyú rendezvények korlátozásáról az alábbi szövegezésben:
”Az egészségügyi ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények, így különösen a szakmai konferencia, a szakmai nap, a szakmai fórum, a szakmai továbbképzés, a szakmai tanfolyam, tréning személyes jelenléttel történő megtartását - a 2.§-ban foglaltak kivételével - visszavonásig megtiltom.”
Kivételt a közfeladat ellátásához közvetlenül kapcsolódó és online módon nem megtartható rendezvény jelenthetne. Ez a lehetőség azonban a szakmai társaságok többsége, így a Magyar Fejfájás Társaság számára sem nyitott és a jelenlegi járvány helyzetet figyelembe véve nem is etikus.

Tehát a MAGYAR FEJFÁJÁS TÁRSASÁG 2021.12.10.-2021.12.11 között tervezett XXVII. kongresszusát nem tarthatjuk meg személyes jelenléttel.

A társaság vezetősége online módon sem látja megtarthatónak időbeli és szervezés-technikai korlátok miatt.

Marad a halasztás 2022 szeptember 30.- október 1-re. A helyszín változatlan. A szervező cég lefoglalta a szállodát. Az eddig jelentkezettek leadott rendelései automatikusan élnek tovább. Esetleges változtatási szándék esetén a szervező céggel kell felvenni a kapcsolatot.

A Társaság éves kiadványa a Cephalalgia Hungarica regisztrált tagjaink számára elérhető honlapunkon (www.fejfajas-tarsasag.hu).

A kongresszus honlapja az Interneten programmal, bejelentkezési lappal:
http://www.top-congress.hu/2022/fej2022


Tervezett program

MFT vezetősége továbbá jelezni kívánja a társaság tagjai felé azt, hogy a több mint egy éve tolódó vezetőség választást kénytelenek leszünk - jogi egyeztetés után – valamilyen formában megtartani 2022 első negyedévében.

Bízunk abban, hogy 2022 őszén végre találkozhatunk a Balaton partján.

Szívélyes üdvözlettel:

Dr.Bozsik György
a Magyar Fejfájás Társaság elnöke