Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Neuroendokrinológiai Szekció


A Neuroendokrinológiai Szekció a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) szakmai és jogi keretein belül tevékenykedik. A Neuroendokrinológiai Szekció tagsága képviseli a hazai elméleti és klinikai neuroendokrinológiai iskolákat és műhelyeket. A magyar neuroendokrinológia az elmúlt évszázad során elért áttörő tudományos felfedezései és eredményei alapján nemzetközi elismertségre tett szert. Szekciónk munkája a hagyományok ápolása mellett, a vívmányok megtartására és az élenjáró szakmai tevékenység fenntartására és annak töretlen fejlesztésére irányul. A Szekció tagja az International Neuroendocrine Federation-nak.

A Neuroendokrinológiai Szekció főbb célkitűzései közé tartoznak:

  • Az elméleti és klinikai neuroendokrinológia területén tevékenykedő magyar szakemberek közti szakmai kommunikáció kiszélesítése és elmélyítése.

  • A Magyar Neuroendokrin Szimpózium kétévente történő megszervezése, mellyel elő szeretnénk segíteni, hogy tagjaink jobban megismerhessék egymás kutatásait. A szimpózium egyúttal lehetőséget is biztosít fiatal kutatók számára, hogy munkájukat hozzáértő szakmai közönség előtt, baráti légkörben prezentálhassák.

  • A Neuroendokrinológiai Szekció nemzetközi kapcsolatrendszerének további erősítése és fejlesztése.


Tagsági információk
A Neuroendokrinológiai Szekció a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) keretén belül működő szakmai társulás. Ezért a MEAT tagság a Szekció tagságnak is feltétele. Neuroendokrinológiai Szekcióba történő jelentkezési szándékot a fekete.csaba@koki.mta.hu címre kérjük elküldeni.
Regisztrációját követően társulási/tagfelvételi szándékának elbírálásáról visszajelzést küldünk. A Szekció tagjai automatikusan az International Neuroendocrine Federation tagjaivá vállnak.