Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

RENDEZVÉNY

MAITT 2018. évi Nemzeti Kongresszusa, MAITT Továbbképző Napok, ANESZTEXPO 2018
Rendezvény kezdete: 2018.05.24.Rendezvény vége: 2018.05.26.
Helyszín: Eger, Hotel Eger és Park
Kedves Kollégák, Kedves Barátaim!

Örömmel jelentem, hogy megnyitott a MAITT 2018. regisztráció!

Szeretettel várom Önöket a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság 46. Nemzeti Kongresszusán, Egerben.

A programot az alábbi linken tekintheti meg >>

A kongresszusi regisztrációt ide kattintva indíthatja el >>

FIGYELEM! Az első 400 regisztrált résztvevő ingyenes jegyet kaphat kongresszushoz kapcsolódó zártkörű Budapest Bár koncertre, a Gárdonyi Géza színházba!
A helyszín változott, visszatérünk a 2010-es kongresszusunk helyszínére. Eger városát senkinek nem kell bemutatni, népszerűsége töretlen, ez is bíztatott minket arra, hogy váltsunk és próbáljuk ki a Hotel Eger és Park nyújtotta lehetőségeket. És nem csak ezt: a csütörtöki napra lefoglaltuk a Gárdonyi Géza Színház épületét is, ahol az ultrahang workshop résztvevői délelőtt a színházteremben figyelhetnek a szakértő előadásokra, majd délután a hands-on gyakorlást a színpadon fogjuk tartani. Aznap este pedig ugyanott hangzatos kulturális élvezetben lehet része az első 400 kongresszusi jelentkezőnek: a Budapest Bár zártkörű koncertjét hallgathatjuk meg. Nem feledkezünk meg a késő esti lazításról sem: a MAITT diszkót a Bazilika alatti régi kazamata helyén nyílt hangulatos szórakozóhelyen fogjuk tartani. Aki pedig szereti az elegáns hangulatot, az készülhet az ünnepélyes péntek esti Bankettre a Hotel Eger félköríves üvegfalú báltermében, idén egy számunkra új, lendületes zenekarral.

A tudományos program összeállításakor folytattuk azt a gyakorlatot, hogy lehetőség szerint lefedjük szakmánk teljes spektrumát. Ezúton köszönöm meg a Tudományos Bizottság minden tagjának az aktív közreműködését, nekik köszönhetőek az olyan izgalmas szekció címek, mint pl: a Szervek „párbeszéde”, vagy a „Döglött aknák” kerekasztal. Nem feledkezünk meg szakmapolitikai kérdésekről sem: ebben az évben foglalkozunk az MsC ápolóképzéssel, a szakmánk belső és külső migrációjával és a magánorvoslás problémáival. A forrongó témákat szombaton fogjuk megbeszélni, külön szekcióba tettük az anesztéziát és az intenzív terápiát. Néhány téma, amiről itt szó lesz: Anesztézia és neurodevelopment, Closed loop anesztézia, Rekesz diszfunkció megítélése ultrahanggal és Vasopressin vs. noradrenalin update. Folytatjuk a Több, mint egy eset… szekciónkat, ahol az Esetismertetésre beküldött absztraktok közül a legérdekesebbeket szabad előadás formájában mutatják be a szerzők. Ha valaki itt szeretne szerepelni, akkor olyan esetet küldjön be, ami tanulságos mások számára is, jól dokumentált és van üzenete. Biztos vagyok benne, hogy kollégáim szerte az országban rengeteg ilyen esettel találkoznak, csak éppen le kell ülni és megírni.

Nem változtattunk azon, hogy párhuzamosan három előadóteremben tartjuk a tudományos előadásokat. Újdonság viszont az, hogy ezeket a termeket szakmánk nagyjairól neveztük el: keressék majd meg a Vimláti, a Lencz vagy a Károvits termet. A három előadóterem mellett a workshop-oknak is külön termet biztosítunk, ahol Agyhalál, Hemosztázis, Hemodinamika és Kommunikációs tanfolyamokon fejleszthetik tudásukat a jelentkezők. És miként hívhatnánk másképp a Nehéz-légút tanfolyam termét, mint Méray terem?

A résztvevők természetesen idén is 50 kreditpontot kapnak a kongresszusi részvételért. Végezetül ne felejtsék el, hogy a MAITT Útlevéllel idén is utazhatnak: a kiállítók látogatói között egy európai kongresszusi részvétel díját sorsoljuk ki.

Találkozzunk a MAITT 2018 kongresszuson!

A mielőbbi viszontlátásig üdvözlettel,

Csomós Ákos, MAITT elnöke

MAITT légútbiztosítási szekció

MAITT AJÁNLOTT
RENDEZVÉNYEK

Támogatóink - gyógyszeripari információk

  • CSL-Behring
Betegeknek